By entering this site you agree to our privacy and cookie policy. Are you of legal drinking age in where you live?

Nu utvecklas vår vision ytterligare i och med konceptet Excursions! Utifrån dess slogan Taking the path less travelled ska vi tillsammans utforska helt nya vägar och trampa upp stigar som inte beträtts förut. Vi kommer att erbjuda er limiterade produkter med unika smaker, framtagna med inspiration från olika platser i världen, med nya lanseringar några gånger per år.

From Sweden to the World


Vår smakresa går längs Kalixälven. Vi började högst upp på Kebnekaise där vår Master Distiller Dennis hämtade inspirationen till Mountain Dry. Vi har sedan fortsatt ner till det täta skogslandskapet där idén till Forest Dry föddes. Vår portfölj kommer att fyllas på när vi reser genom ängarna och till slut ut till havet. Vår vision har dock alltid varit att visa upp Norrbotten med en twist, och därför har vi alltid en fot utanför Sverige.

En resa med Dennis


Inom konceptet Excursions kommer Dennis att ta med er på upplevelser utanför Norrbotten. Han letar smaker och inspiration från världens alla hörn och kommer att dela det med oss alla i form av limiterade produkter olikt någonting annat.

A Fusion of Extremes


Den första resan bar till Sicilien där vi adopterat ett eget grapefruktträd. I enlighet med vår slogan ”A Fusion of Extremes” är Excursion #1 – Grapefruit Gin baserad på vår Mountain Dry, fast med sin själ i landskapet runt Etna. Läs mer om Grapefruit Gin här.